söndag 4 september 2011

AGILITY CHIPPEN

Nä de e inte så allvarlig som det låter. Vi va på hund stället i Knätte, igår Annika som driver detta firade 10-års jubileum Det började med att Chippen & Tuva va med i rasparaden. Efter det var det lite roliga aktiviteter, och där kunde man anm. sig till en clear round agility. Fick då för mig att Chippen skulle va med på detta. Han har aldrig gjort något sådant tidigare, så de blev ju en utmaning. På banan fans det 2 st tunnlar, slalom pinnar, balansbräda (heter de så tro) och 7 st hinder. Före "tävlingen" fick vi 5 min var, att prova på alla hinder. Med  liten godis som jag kastade in i tunneln så gick han igenom den, och med godis gick ha även slalom. Själv har man ju noll teknik när det gäller agility, men en kul grej och en helt kravlös övning för lille man.
Duktiga killar får med sig en rosett hem

Jag och Tuva kämpar på men lydkl. III mom. vi får väl se hur det går på nästa tävling. Jag tror nog att det får bli ett par tävlingar till innan vi har en uppflyttning. Vi har bara gjort ett försök tidigare i 3:an, fast vi inte blev uppfly. så är jag super nöjd med den tävlingen. Mycket gick fel, men de gör inget för de va så mycket som va jätte bra. Lite konstigt kanske att säga så men alla har vi våra olika sätt att se på tävlingar.

Vi blir så glada om du lämnar ett litet tassavtryck, så vi vet om någon läser vår rader.

Nä nu skall vi ut i det fina vädret, bäst att passa på.

Ha de gott / Maggan & Belgarna

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi vågar inget annat, så här är våra tassar..... Duktiga Pippen :)
Kram från Lotta & Monoï

Annika sa...

Fin bild på fin hund med rosett ;) Tack för ni ställde upp, det var precis den inställningen jag ville ha, att alla ska kunna vara med och ni som ställde upp "gjorde dagen" eftersom det är kul för publiken att titta på! Ni var jätteduktiga både du och Chippen! Lycka till i 3:an med Tuvatösen,själv ska vi nu börja träna för ettan!

Ulrika & Tizz sa...

Tack, tack.. nä inte kan man höstdeppa nu inte ;)

Grattis själva, va duktiga ni är!

Kanske vi kan få till en träning i Mullsjö snart??

Eli Andrea sa...

Grattis flinke Chippen med fin rosett <3 Og så klart det viktigste er at dere har det gøy og ikke bare fokuserer på hva som ikke går bra, det kommer, og gleden i det dere gjør skal du holde på =))!
Klem fra trollene fra Bergen, og ekstra suss fra Jolie ;)

FIA sa...

Vi tycker att du har en mkt härlig inställning till det mesta i livet och vi är övertygade att ni kommer att greja en uppfl snart. Vi tror på er och önskar er all lycka till på kommande äventyr!